Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδήλωση για παιδιά: "Η Μυρτιά και ο καθρέφτης" της Κατερίνας Παούρη

Εκδήλωση για παιδιά: "Η Μυρτιά και ο καθρέφτης" της Κατερίνας Παούρη

Εκδήλωση για παιδιά:

Εκδήλωση για παιδιά: "Η Μυρτιά και ο καθρέφτης" της Κατερίνας Παούρη

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 12:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά

Εκδήλωση για παιδιά

25.5.2024

Σάββατο 12.00

Η Μυρτιά και ο Καθρέφτης

Κατερίνα Παούρη

Ένα βιβλίο για μητέρες και κόρες, για την κληρονομιά που αφήνουμε στα παιδιά μας. Για τον μαγικό καθρέφτη που ταξιδεύει στο χρόνο από γενιά σε γενιά. Τι αντανακλά; Πού κρύβεται η ομορφιά; Η Μυρτιά, μια αλλιώτικη Χιονάτη, ξεκινάει τη δική της διαδρομή στη ζωή.

Το παραμύθι αυτό εκπροσώπησε την Ελλάδα και εντάχθηκε στη συλλογή παραμυθιών του ΟΗΕ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ισότητα των φύλων, «Ξαναδιαβάζοντας τα παραμύθια για τη νέα γενιά». 

Σας καλούμε να ταξιδέψετε παρέα με τη Μυρτιά στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Η συγγραφέας Κατερίνα Παούρη θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Η Μυρτιά και ο καθρέφτης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ποταμός.

Για παιδιά από 5 ετών

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στην Κηφισιά

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Η Κατερίνα Παούρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Ξεκίνησε τις σπουδές της στα Παιδαγωγικά και συνέχισε στην Μαδρίτη, όπου και έζησε για μερικά χρόνια. Eίναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί στο 12θέσιο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών. Το 2021 το παραμύθι της Η Μυρτιά και ο καθρέφτης ήταν το μόνο ελληνικό κείμενο που επέλεξε ο ΟΗΕ για το πρόγραμμά του «Ξαναγράφοντας παραμύθια» Το 2022 εξέδωσε την ποιητική συλλογή Τα οστά της μνήμης (Εκδόσεις Διάττων). Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά κι έναν γάτο.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση