Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "Το Παζλ: Γίνε καλύτερος στο παιχνίδι της ζωής" της Έφης Ανδρεουλάκου

Παρουσίαση βιβλίου: "Το Παζλ: Γίνε καλύτερος στο παιχνίδι της ζωής" της Έφης Ανδρεουλάκου

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "Το Παζλ: Γίνε καλύτερος στο παιχνίδι της ζωής" της Έφης Ανδρεουλάκου

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 19:00

Ευριπίδης στη Στοά

Παρουσίαση βιβλίου

2.11.2022

Τετάρτη 19.00

Το Παζλ: Γίνε καλύτερος στο παιχνίδι της ζωής

Έφη Ανδρεουλάκου

Αγάπησε κάθε κομμάτι του εαυτού σου, κάθε κομμάτι της ζωής.

Το παιχνίδι της ύπαρξης, που ο καθένας μας καλείται να παίξει, μοιάζει με παζλ: πολλά κομμάτια, φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους, που αν δεν γνωρίζουμε τον τρόπο να τα ενώσουμε, προβληματίζουν και οδηγούν σε μια ζωή γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα. Ενώνοντας, όμως, τα θραύσματά μας, παρ’ όλες τις δοκιμασίες και τα εμπόδια στην υγεία, στα οικονομικά, στις σχέσεις, μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή και –το κυριότερο– ανακαλύπτουμε το φως που υπάρχει μέσα μας.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη προς τον άνθρωπο, η ψυχολόγος Έφη Ανδρεουλάκου μάς δίνει τα εργαλεία προκειμένου να δούμε με καθαρή ματιά το παζλ της ζωής μας. Μέσα από τις σελίδες του Παζλ, ενισχύεται η ικανότητά μας για αυτοπαρατήρηση, ενθαρρύνεται η ανάληψη της ευθύνης του εαυτού μας και ενδυναμώνεται η θέλησή μας να εξελίξουμε τον ψυχισμό μας. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε αντίδοτα για κάθε μορφή αντιξοότητας και σαν καλοί καπετάνιοι πλοηγούμαστε με ασφάλεια και αγνή, δημιουργική περιέργεια στο ταξίδι της ζωής.

Το Παζλ δεν είναι ένας οδηγός προσωπικής ανάπτυξης που ζητά από τον αναγνώστη να τον ακολουθεί πιστά. Είναι ένας καθρέπτης που μας δείχνει όχι το ποιοι είμαστε, αλλά το ποιοι μπορούμε να γίνουμε. Και, ως καθρέπτης, λέει την αλήθεια.

Η ψυχολόγος και συγγραφέας Έφη Ανδρεουλάκου θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της Το Παζλ: Γίνε καλύτερος στο παιχνίδι της ζωής που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία.

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στη Στοά!


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

 

Η Έφη Ανδρεουλάκου είναι κάτοχος των πτυχίων «Πρόγραμμα Ψυχολογίας» και «Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία, κατεύθυνση Ψυχολογία» της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Η ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση είναι η συστημική-οικογενειακή θεραπεία, που ολοκλήρωσε στη «Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Έχει εικοσιπενταετή εμπειρία με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και ζευγάρια.

 

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση