Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση ημερολογίου: “Manifestation Notes & Quotes” της Λαμπρινής Λαδά

Παρουσίαση ημερολογίου: “Manifestation Notes & Quotes” της Λαμπρινής Λαδά

Παρουσίαση ημερολογίου: “Manifestation Notes & Quotes” της Λαμπρινής Λαδά

Παρουσίαση ημερολογίου: “Manifestation Notes & Quotes” της Λαμπρινής Λαδά

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 19:00

Παρουσίαση βιβλίου

21.02.2024

Τετάρτη 19.00

Manifestation Notes & Quotes

Λαμπρινή Λαδά

Είναι το Manifestation μια μόδα που θα περάσει; Είναι άλλη μια μέθοδος που απλώς υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή σου; Πώς λειτουργεί και σε ποιους απευθύνεται; Τι πρέπει να διαβάσω και πόσο να περιμένω για να βεβαιωθώ ότι «δουλεύει»; Το Manifestation δεν χρειάζεται πολλά. Μόνο ένα σημειωματάριο, ένα μολύβι, την ενέργεια και τη φαντασία σου!

Βάλε όλη σου τη θετική σκέψη, οραματίσου το ευοίωνο μέλλον σου και δες τις ευχές σου να γίνονται πραγματικότητα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει. Τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Το ημερολόγιο-εργαλείο που υπόσχεται και μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, εφόσον το αποφασίσεις και δεσμευτείς σε δράση, το Manifestation Notes and quotes, Make it happen, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Brainfood. 

Η δημιουργός του, Λαμπρινή Λαδά life coach, συγγραφέας και αρθρογράφος αυτοβελτίωσης, θα μας το παρουσιάσει μαζί με την δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου. 

Θα διεξαχθεί διαδραστικό workshop για το πώς να κανείς manifestation αποτελεσματικά , μαζί με χρήσιμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

 

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στη Στοά

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση