Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδήλωση για παιδιά: "Όταν η καρδιά μου γεμίζει" της Ελένης Βασιλειάδη

Εκδήλωση για παιδιά: "Όταν η καρδιά μου γεμίζει" της Ελένης Βασιλειάδη

Εκδήλωση για παιδιά:

Εκδήλωση για παιδιά: "Όταν η καρδιά μου γεμίζει" της Ελένης Βασιλειάδη

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 12:00

Ευριπίδης στη Στοά

Εκδήλωση για παιδιά

30.03.2024

Σάββατο 12.00

Όταν η καρδιά μου γεμίζει

Ελένη Βασιλειάδη

Από το πρωί, η Σοφία παρατηρεί ότι έχουν σχηματιστεί «σύννεφα» πάνω από το κεφάλι της μαμάς. Αποζητά την αγάπη της με αγκαλιές και παιχνίδια, αλλά η μαμά έχει μόνο δουλειές και σκοτούρες.

Το απόγευμα, η Σοφία ξεσπά. Τότε επιτέλους η μαμά διώχνει τα σύννεφά της και μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Σοφίας· και είναι αυτό που θα κάνει όλη τη διαφορά…

Μια αληθινή ιστορία για το δοχείο της αγάπης που, μικροί και μεγάλοι, έχουμε όλοι μέσα μας, και γεμίζει όταν συνδεόμαστε και επικοινωνούμε.

Μια θεατρική αναπαράσταση της γλυκιάς αυτής ιστορίας από την συγγραφέα και την κόρη της και με ένα πλήθος βιωματικών και διαδραστικών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, σας καλούμε όλους να συναντήσουμε την συγγραφέα Ελένη Βασιλειάδη με το νέο της βιβλίο «Όταν η καρδιά μου γεμίζει» που κυκλοφορεί από τα εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στη Στοά

Για Ηλικίες 4+

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα:

Αυτή είναι η Μαμά μου. Τη λένε Ελένη Βασιλειάδη. Γεννήθηκε και έζησε πολλά χρόνια στη Γαλλία και στο Βέλγιο, αλλά από το 2008 που γνώρισε τον Μπαμπά μου, ζει στην Αθήνα. Έχει δύο παιδιά: την αδελφή μου την Ελαία και τη Σοφία –εμένα. Έχει κάνει αρκετές δουλειές –που μερικές δεν τις καταλαβαίνω κιόλας– όπως δικηγόρος ή δασκάλα γαλλικών, και πλέον συντονίζει ενδυναμωτικές ομάδες γονέων. Ξέρω ότι έχει μία παρέα στο Facebook, με πάρα πολλούς γονείς που θέλουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι και να ακούν πραγματικά τα παιδιά τους (και πολύ καλά κάνουν). Το 2023, έγραψε ένα κίτρινο βιβλίο για γονείς, που λέγεται «Μαμά, Μπαμπά, μ’ ακούτε;» (δεν το έχω διαβάσει ακόμα). Μεταξύ μας τώρα, το πραγματικό της επάγγελμα και η πιο σπουδαία της αποστολή είναι Μαμά. Αυτό το βιβλίο για το δοχείο της αγάπης το δημιουργήσαμε παρέα. Εγώ της έχω μάθει στην πράξη τι είναι και πώς γεμίζει ένα δοχείο αγάπης (και τι μου συμβαίνει όταν αδειάζει…) και η Μαμά μου έβαλε λέξεις σε όλο αυτό. Ευχόμαστε η ιστορία να σας αρέσει, να σας φανεί χρήσιμη και να γίνει δική σας!

Με χαρά, Σοφία

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση