Εκτεταμένη αναζήτηση
ESPA

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Εκδήλωση για παιδιά: "Μαξ & Λόη, Χρονοταξιδιώτες: Αστέρες του ουρανού & Η ζωή στον πλανήτη μας» της Κάλλιας Σπανουδάκη

Εκδήλωση για παιδιά: "Μαξ & Λόη, Χρονοταξιδιώτες: Αστέρες του ουρανού & Η ζωή στον πλανήτη μας» της Κάλλιας Σπανουδάκη

Εκδήλωση για παιδιά:

Εκδήλωση για παιδιά: "Μαξ & Λόη, Χρονοταξιδιώτες: Αστέρες του ουρανού & Η ζωή στον πλανήτη μας» της Κάλλιας Σπανουδάκη

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 12:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά

Εκδήλωση για παιδιά

18.5.2024

Σάββατο 12.00

Μαξ & Λόη, Χρονοταξιδιώτες: Αστέρες του ουρανού & Η ζωή στον πλανήτη μας

Κάλλια Σπανουδάκη

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι από τα αστέρια στη Γη με τους Μάξ & Λόη και την απίθανη χρονομηχανή του επιστήμονα Χομπ.

Ελάτε να ανακαλύψουμε τους αστερισμούς και τον συναρπαστικό κόσμο των δεινοσαύρων παρέα με τη συγγραφέα Κάλλια Σπανουδάκη, με αφορμή τα νέα της βιβλία «Αστέρες του ουρανού» και «Η ζωή στον πλανήτη μας», σε εικονογράφηση του Χρήστου Κούρτογλου από τις εκδόσεις Ίκαρος.

Σας περιμένουμε στον Ευριπίδη στην Κηφισιά!

Για παιδιά από 4 ετών

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Η Κάλλια Σπανουδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός στον ιδιωτικό τομέα, όπου έμαθε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν τα παιδιά, και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια και ημερίδες με αντικείμενο την εκπαίδευση, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συνεισφέρει στην ολιστική ανάπτυξη των παιδιών. Προσδοκία της είναι να αποτελεί κομμάτι του κόσμου τους και μέσα από τις ιστορίες της να δημιουργεί έναν κόσμο που τους αξίζει. 

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση