Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Ο Φάνης ο φαρσέρ

Ο Φάνης ο φαρσέρ

Ο Φάνης ο φαρσέρ

Ο Φάνης ο φαρσέρ

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 12:00

Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών

 

Ο Φάνης ο φαρσέρ

Τζένη Κουτσοδημητροπούλου

 

Ο Φάνης είναι πραγματικά πολύ καλός φαρσέρ! Καταφέρνει να κάνει όλη την τάξη να γελά καθημερινά, με τα πιο απίθανα αστεία του. Όλοι θέλουν να δουν τι άλλο θα σκαρφιστεί. Να είναι μπροστά, όταν θα κάνει την επόμενη κασκαρίκα του. Αλλά τι γίνεται όταν ο Φάνης ξεπεράσει τα όρια της «πλάκας»; Και πότε ένα αστείο, ένα πείραγμα παύει να προκαλεί γέλιο και διασκέδαση; Μπορεί ο Φάνης να παραμείνει «φαρσέρ», αλλά ένα είναι σίγουρο: Θα μάθει πως δεν είναι όλα τα αστεία για γέλια. Και ότι, μερικές φορές, οι πράξεις μας μπορούν να πληγώσουν και να στενοχωρήσουν, παρόλο που έχουμε καλή πρόθεση. Ελάτε να μάθουμε την ξεκαρδιστική ιστορία του Φάνη σε μία διαδραστική αφήγηση με τη συγγραφέα!

 

Εκδόσεις Μεταίχμιο

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: 

Η Τζένη Κουτσοδημητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, Αυστραλίας. Στην εφηβεία μετακόμισε στην Ελλάδα. Σήμερα ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.
Είναι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και παράλληλα ασχολείται με την επιμέλεια αγγλικών εκπαιδευτικών βιβλίων. Χάρη σε μετεκπαίδευσή της ασχολείται και με την εξ αποστάσεως διδασκαλία σε μαθητές από όλον τον κόσμο (Οnline Τeaching).
Τα παραμύθια πάντοτε παρέμειναν η μεγάλη της αγάπη και η συγγραφή τους η κρυφή της επιθυμία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι μέλος του συλλόγου SCBWI (The Society of Children's Book Writers and Illustrators) και του IBBY (Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου).

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση