Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Τα νέα μας

Τα νέα μας

 • Ο Ευριπίδης ανάμεσα στους νικητές των E-volution awards 2021!

  Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης διακρίθηκαν στον θεσμό που επιβραβεύει το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρείν

   

  Τα e-volution awards 2021 πραγματοποιήθηκαν φέτος για 10η χρονιά και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης ήταν ανάμεσα στους 3 μεγάλους νικητές στην κατηγορία Best in books, music and entertainment.

  Με παρουσία 2 περίπου ετών στο ελληνικό eCommerce και με 65 χρόνια ισχυρή φυσική παρουσία, τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης διακρίθηκαν στον θεσμό που επιβραβεύει το Ηλεκτρονικό εμπόριο και Επιχειρείν για την επιτυχημένη συνολική στρατηγική Digital Marketing που οδήγησε τόσο στην ενδυνάμωση της φήμης των βιβλιοπωλείων μας, όσο και στη θεαματική αύξηση των πωλήσεων του μόλις δύο ετών e-shop μας!

  Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης αξιολογήθηκαν και διακρίθηκαν για τη συνέπεια και την πιστότητα προς τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματός, την άμεση αποστολή των παραγγελιών καθώς και για το after sales care των πελατών.

  Τα βραβεία, όπως κάθε χρόνο διοργάνωσαν το Marketing Week, η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

   

  Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε 51μελής Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες με μακρά και πετυχημένη παρουσία στον κλάδο.

   

   

 • Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης δίπλα στις ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Χαλανδρίου 2020

  Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης προσφέρουν και φέτος 50 δωροεπιταγές για τις αγορές των σχολικών ειδών

  Όπως κάθε χρόνο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έτσι και φέτος τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης με χαρά στηρίζουν τις ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Χαλανδρίου, προσφέροντας 50 δωροεπιταγές των 20€ η καθεμία για την αγορά σχολικών ειδών.
   
  Οι 50 δικαιούχοι επιλέγονται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Μετά την απόκτηση των δωροεπιταγών μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: ελληνικά και ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στα δύο καταστήματα Ευριπίδης στο Χαλάνδρι. 
   
  Όλοι εμείς, οι άνθρωποι των Βιβλιοπωλείων Ευριπίδης ευχόμαστε στους μαθητές και στους γονείς τους να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη παιδικά χαμόγελα και υγεία!
   
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια απόκτησης των δωροεπιταγών, επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 213-2023800, 210-6899929.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

27 άρθρα

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση