Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό

Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό

Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό

Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 12:00

Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών


Μπέτση, η μικρή μάγισσα-σεφ: Υπέροχα αηδιαστικό

Χριστίνα Ανδρέου

 

Η μαγεία θέλει χάρη, φαντασία και μπαχάρι, θάρρος, πείσμα, τσαχπινιά και καθόλου τεμπελιά! Η Μπέτση θέλει να κερδίσει στον διαγωνισμό μαγειρικής «οι Μαύροι σκούφοι», αλλά της λείπει ένα βασικό συστατικό για την υπέροχα αηδιαστική συνταγή της... Θα καταφέρει να βρει το κόκκινο μανιτάρι-τσίλι μέχρι να έρθουν οι φίλοι της για το δείπνο;

Ελάτε να γνωρίσετε τη μάγισσα Μπέτση και την υπέροχα αηδιαστική συνταγή της σε μια διασκεδαστική αφήγηση από τη συγγραφέα του βιβλίου!


Εκδόσεις Πατάκη


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Χριστίνα Ανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε θεατρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της πάνω στο θέατρο και στις τέχνες στο Royal Holloway University στο Λονδίνο. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο πολιτιστικό ρεπορτάζ σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον χώρο των εκδόσεων και της συγγραφής, ενώ παράλληλα ασχολείται και με σεμινάρια δημιουργικής γραφής για παιδιά πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 2015-16 οραματίστηκε με τον Στάθη Ανδρέου -και τη Μάρια Μπαχά συνοδοιπόρο- την Kuakomekiki, μια εταιρεία που σχεδιάζει book apps, ψηφιακά-διαδραδραστικά βιβλία και το πρώτο της χάρτινο βιβλίο βραβεύτηκε με το TigerCrate Adventure Book Competition Award 2015-2016 στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στην Μπολόνια.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση