Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "Αλλάζει ο άνθρωπος;"

Παρουσίαση βιβλίου: "Αλλάζει ο άνθρωπος;"

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "Αλλάζει ο άνθρωπος;"

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 19:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)


Αλλάζει ο άνθρωπος;

Δημήτρης Καραγιάννης

Η νέα σεζόν εκδηλώσεων ξεκινάει δυναμικά στον Ευριπίδη με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του ψυχιάτρου-ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Καραγιάννη με αφορμή το νέο του βιβλίο «Αλλάζει ο άνθρωπος;»

Θα ακολουθήσει συζήτηση του συγγραφέα με το κοινό.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν επειδή ο καιρός περνάει. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν επειδή έζησαν κάποια συνταρακτικά γεγονότα. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν επειδή ερωτεύτηκαν. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν επειδή άλλαξε η οικονομική τους περιουσία. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν επειδή το βιογραφικό τους γέμισε με πολλούς ακαδημαϊκούς τίτλους. Οι άνθρωποι αλλάζουν αν.... Αλλάζει τελικά ο άνθρωπος; Σας περιμένουμε να το ανακαλύψουμε…

Εκδόσεις Αρμός

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Διευθυντής του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, δίδαξε στη μετεκπαίδευση της Μαρασλείου Ακαδημίας. Έχει ιδρύσει με την σύζυγό του Ελένη Καραγιάννη το θεραπευτικό και εκπαιδευτικό Ινστιτούτο "Αντίστιξη", στο οποίο εκπαιδεύονται ειδικοί της ψυχικής υγείας ως ψυχοθεραπευτές στην οικογενειακή και ομαδική ψυχοθεραπεία με βάση την υπαρξιακή συστημική θεώρηση. Ασχολείται ιδιαίτερα με τα προβλήματα γάμου και μελετά τους όρους λειτουργικότητας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το πεδίο των μελετών του δεν περιορίζεται μόνο στον επιστημονικό χώρο, αλλά αναζητά τις δυνατότητες που προσφέρει η βίωση της Ορθόδοξης πίστης στην καθημερινή ζωή και την απάντηση που προσφέρει μέσω του ευχαριστιακού τρόπου ζωής. ?ρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά και εκκλησιαστικά περιοδικά, ενώ συμμετέχει ως συγγραφέας σε συλλογικά βιβλία όπως το "Για τη ζωή και την οικογένεια", "Θεολογία και Ψυχιατρική σε διάλογο", "Βαλκάνια και ψυχική υγεία", "Παιδιά με υπερκινητικό σύνδρομο και διαταραχές διαγωγής" και "Αιμομιξία και θεραπευτικό πλαίσιο".

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση