Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Πάντα θα σ' αγαπώ, παππού!"

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Πάντα θα σ' αγαπώ, παππού!"

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου:

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Πάντα θα σ' αγαπώ, παππού!"

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 12:00

Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών 

Πάντα θα σ' αγαπώ, παππού!

Πηγή Γρύλλη

Ο μικρός Νικόλας είναι πολύ δεμένος με τον παππού του. Περνούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί, διασκεδάζουν, τραγουδούν και παίζουν μουσική. Όταν, όμως, ο παππούς αρχίζει να ξεχνά και δυσκολεύεται να θυμηθεί ως και το όνομα του εγγονού του, εκείνος θυμώνει…

Μια ιστορία για την πολύτιμη και ξεχωριστή σχέση παππού και εγγονού, για την αξία και σημασία των οικογενειακών δεσμών και για το σεβασμό στην τρίτη ηλικία, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές της. Το 2017 απέσπασε Έπαινο Ιστορίας Βραχείας Φόρμας για παιδιά 3-6 ετών, από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.

Η συγγραφέας Πηγή Γρύλλη είναι κοινωνική λειτουργός και δασκάλα. Κείμενά της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Η εικονογράφος Μάρω Αλεξάνδρου είναι αυτοδίδακτη και έχει εικονογραφήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 150 παιδικά βιβλία κάθε είδους.

Ελάτε να μάθουμε μια υπέροχη ιστορία από τη συγγραφέα Πηγή Γρύλλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου.

 

Εκδόσεις Σαΐτη

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση