Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μπαμπά, μπορούμε να πάρουμε σκύλο αντί για μυρμήγκι;" του Φίλιππου Φωτιάδη

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μπαμπά, μπορούμε να πάρουμε σκύλο αντί για μυρμήγκι;" του Φίλιππου Φωτιάδη

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου:

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μπαμπά, μπορούμε να πάρουμε σκύλο αντί για μυρμήγκι;" του Φίλιππου Φωτιάδη

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019 12:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών

Μπαμπά, μπορούμε να πάρουμε σκύλο αντί για μυρμήγκι;

Φίλιππος Φωτιάδης

Έναν σκύλο, αυτό είχα ζητήσει. Έναν κανονικό σκύλο με ουρά και αυτιά, που να γαβγίζει αν χρειάζεται και όταν του πετάς πράγματα να σου τα φέρνει. Όμως ο μπαμπάς είχε άλλη γνώμη. Μπορεί να φταίω κι εγώ λίγο που άφησα τον ?γιο Βασίλη να αποφασίσει, γιατί τελικά το πρώτο μου κατοικίδιο, ο Μίλτος, ήταν ένα μυρμήγκι.

Ο βραβευμένος εικονογράφος Φίλιππος Φωτιάδης επιστρέφει με μια δική του ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές.

Εκδόσεις Μάρτης


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Φίλιππος Φωτιάδης είναι αρχιτέκτονας, ιδρυτικό μέλος του δημιουργικού γραφείου we design με έδρα την Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική και καλές τέχνες στις ΗΠΑ, στο Rhode Island School of Design και στο Harvard Graduate School of Design. Παράλληλα με την αρχιτεκτονική ασχολείται με τη ζωγραφική και την εικονογράφηση. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Αθήνα, στις γκαλερί αγκάθι-κartάλος, Μαρτίνος και Ζουμπουλάκη και έχει εικονογραφήσει για το θέατρο,για βιτρίνες καταστημάτων καθώς και παιδικά βιβλία. To 2018 βραβεύτηκε από το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ στην κατηγορία «εικονογράφηση βιβλίου με εικόνες» για το παιδικό βιβλίο Ένα κίτρινο φύλλο του Μιχάλη Μουλάκη (εκδ. Ίκαρος) και απέσπασε έπαινο από την Global Illustration Award Committee για την εικονογράφηση του καταλόγου Bit Players.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση