Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μυστήριο στη λίμνη Λαμπίκο"

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μυστήριο στη λίμνη Λαμπίκο"

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου:

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Μυστήριο στη λίμνη Λαμπίκο"

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 12:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών

Μυστήριο στη λίμνη Λαμπίκο

Ευτυχία Γιαννάκη

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο! Στο σχολείο σήμερα το πρόγραμμα έχει κολύμπι στη ­Λίμνη Λαμπίκο. Όταν τα Πιτσιμπουίνια φτάνουν εκεί, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η λίμνη δεν έχει σταγόνα νερό! Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, και η παρέα του θα πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να λύσουν το πρώτο τους μυστήριο.

Ελάτε να μάθουμε τι έχει συμβεί μέσα από μια υπέροχη αφήγηση της συγγραφέως του βιβλίου Ευτυχίας Γιαννάκη και να διασκεδάσουμε με τα υπέροχα παιχνίδια του ηθοποιού Χρήστου Χριστόπουλου!

Εκδόσεις Ίκαρος

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ευτυχία Γιαννάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε πληροφορική, μουσική τεχνολογία και επικοινωνία και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το 2000 εξέδωσε με το ψευδώνυμο Αλέκα Λάσκου το μυθιστόρημα "Χάρντκορ" που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Ντένη Ηλιάδη. Το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα, με τίτλο "Στο πίσω κάθισμα" (εκδ. Ίκαρος, 2016), κέρδισε το βραβείο Public του 2017 για το καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς, σύμφωνα με τις ψήφους του κοινού.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση