Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "The Dr Dellis diet Δίαιτα βασικής Ινσουλίνης" του Δημήτρη Δελλή

Παρουσίαση βιβλίου: "The Dr Dellis diet Δίαιτα βασικής Ινσουλίνης" του Δημήτρη Δελλή

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "The Dr Dellis diet Δίαιτα βασικής Ινσουλίνης" του Δημήτρη Δελλή

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 19:00

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)

Παρουσίαση βιβλίου

 

The Dr Dellis diet

Δίαιτα βασικής Ινσουλίνης

Δημήτρης Δελλής

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε την πρωτοποριακή δίαιτα του ειδικού Παθολόγου-Διατροφολόγου Δημήτρη Δελλή, που υπόσχεται εύκολη και γρήγορη απώλεια βάρους σε συνδυασμό με τη μείωση ινσουλίνης και χοληστερίνης!

 

Με την Dr. Dellis Diet

• η απώλεια βάρους είναι ταχύτερη

• η πείνα είναι μικρότερη

• η ινσουλίνη μειώνεται δραστικά, οπότε η δίαιτα αυτή αποτελεί άριστη επιλογή και για διαβητικούς παχύσαρκους ασθενείς

• η χοληστερίνη μειώνεται

• οι ασθενείς δηλώνουν ότι θέλουν να τη συνεχίσουν, διότι είναι εύκολη και χάνουν βάρος χωρίς στέρηση

• είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ για την υγεία – βελτιώνει όλους τους δείκτες υγείας.

 

Μετά από 30 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας, έχοντας παρακολουθήσει πάνω από 15.000 ασθενείς, μπόρεσα να εντρυφήσω σε βάθος στην επιστήμη και την ψυχολογία της διατροφής. Με την Dr. Dellis Diet – Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ και ΥΓΙΕΙΝΑ. Είναι μια πρωτοποριακή δίαιτα με την οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη απώλεια βάρους χωρίς πείνα. Είναι η μοναδική δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους που έχει αποδείξει όσα υπόσχεται με μελέτη, που ανακοινώθηκε στο 54o Πανευρωπαϊκό Διαβητολογικό Συνέδριο (Βερολίνο 2018) και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition.


 

Για το βιβλίο θα μας μιλήσουν ο συγγραφέας και η εκδότρια κ. Λιβάνη.

 

Εκδόσεις Λιβάνη

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Δημήτρης Δελλής, Ειδικός Παθολόγος - Διατροφολόγος, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με εξειδίκευση στην Παθολογία, στη Διατροφή και στον Διαβήτη τύπου 2 από το 1990.
Πρόεδρος της Εταιρείας D GENOMERES Advance Medical Research, που έχει ως τομέα δράσης την έρευνα, τη διάγνωση και τη θεραπεία παραγόντων αγγειακού κινδύνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και μέλος της επιτροπής σίτισης και διατροφής των Κολλεγίων Αθηνών - Ψυχικού.
Έχει οργανώσει, σε συνεργασία με δήμους της Αττικής, δεκαπέντε εκπαιδευτικές ημερίδες για την παχυσαρκία και τη διατροφή για την ενημέρωση και την εκπαίδευση του κοινού και ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας τριάντα ημερίδες σε δήμους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα με θέμα την πρόληψη και την εκπαίδευση των παιδιών στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Στο Ιδιωτικό Ιατρείο Παχυσαρκίας, που διατηρεί εδώ και τριάντα χρόνια, έχει παρακολουθήσει περισσότερους από 15.000 ασθενείς.
http://ddellis.gr

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση