Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Αλλάζουμε πίστα, ανεβαίνουμε επίπεδο" της Αντιόπης Φραντζή - Ακυρώθηκε

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Αλλάζουμε πίστα, ανεβαίνουμε επίπεδο" της Αντιόπης Φραντζή - Ακυρώθηκε

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου:

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου: "Αλλάζουμε πίστα, ανεβαίνουμε επίπεδο" της Αντιόπης Φραντζή - Ακυρώθηκε

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 12:00

Ευριπίδης στη Στοά (Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι)

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας και τους εργαζόμενους στα βιβλιοπωλεία μας και παραλλήλως σε συμμόρφωση με τις πρόσφατες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας περί μη συνάθροισης σε κλειστούς χώρους, ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ όλες τις εκδηλώσεις μας μέχρι νεωτέρας.

Λυπούμεθα για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

 

 

Εκδήλωση για παιδιά από 3 ετών


Αλλάζουμε πίστα, ανεβαίνουμε επίπεδο

Αντιόπη Φραντζή

 

Ο Αχιλλέας είναι ένα παιδί της γενιάς του. Κάθε καλοκαίρι αφήνει την πόλη και βρίσκει την καλοκαιρινή του συντροφιά. Εκεί μαθαίνει για την κλιματική αλλαγή και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την δύναμη του κυβερνοχώρου για να ενημερώσει και να οργανώσει σχέδια για δράση ενάντια στον κίνδυνο που απειλεί τον πλανήτη και τη ζωή μας.

 


Ο Αχιλλέας είναι ένα παιδί της γενιάς του, όπως λέει η γιαγιά του.Κάθε καλοκαίρι αφήνει την πόλη και βρίσκειτη «Συντροφιά της Φυσικής Περιπέτειας»,όπως ονομάζει την καλοκαιρινή του παρέα.Εκεί μαθαίνει για την κλιματική αλλαγή και αποφασίζεινα χρησιμοποιήσει τη δύναμη του κυβερνοχώρου,για να ενημερώσει και να οργανώσει σχέδια για δράσηενάντια στον κίνδυνο που απειλεί τον πλανήτη και τη ζωή μας.Η Αντιόπη Φραντζή θα είναι μαζί μας,για να μας γνωρίσει τον Αχιλλέα και τη δραστήρια παρέα του.

 

 

 

Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Αντιόπη Φραντζή γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών και παιδαγωγικά στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιώς και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, στο University of Strathclyde σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Σήμερα εργάζεται ως Διευθύντρια του 70ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Επίσης, ασχολείται με την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση