Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Blog / Επάνοδος των συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης!

Επάνοδος των συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης!

Λέσχη Ανάγνωσης στον Ευριπίδη στη Στοά

 

Αγαπητά μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης του Ευριπίδη στη Στοά,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως επανέρχονται οι βιβλιοφιλικές μας συναντήσεις, τηρώντας βέβαια τους κανόνες που επιβάλλει η επάνοδος στην κανονικότητα.

Έτσι, η λέσχη θα χωριστεί σε δύο ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων θα προσέρχεται στον προβλεπόμενο χώρο του βιβλιοπωλείου στις 6μμ και θα αποχωρεί στις 7μμ ενώ η επόμενη θα συναντιέται 7.15-8.15μμ. Στο ενδιάμεσο τέταρτο της ώρας ο χώρος θα καθαρίζεται και θα απολυμαίνεται. Η πρώτη μας συνάντηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 12 Ιουνίου όπου θα συζητήσουμε το βιβλίο του Κων/νου Τζαμιώτη με τίτλο "Σε ποιον ανήκει η κόλαση" (εκδ. Μεταίχμιο). Η επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί το πρόσφατα εκδοθέν μυθιστόρημα της συντονίστριάς μας, Έλενας Μαρούτσου, με τίτλο "Θηριόμορφοι" (εκδ. Πόλις).

Υπολείπεται μια συνάντηση για να συμπληρωθεί ο αριθμός που είχαμε εξαγγείλει και αυτή θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε απαντώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (pr@evripidis.gr) και ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ σε ποια από τις δύο ομάδες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Ευχαριστούμε πολύ Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά

 

 

Λέσχη ανάγνωσης στον Ευριπίδη στην Κηφισιά

 

Αγαπητά μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης του Ευριπίδη στην Κηφισιά,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις βιβλιοφιλικές συναντήσεις μας, τηρώντας βέβαια τους κανόνες που υπαγορεύει η επάνοδος στην κανονικότητα.

Έτσι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η λέσχη θα χωρισθεί σε δύο ομάδες, η πρώτη εκ των οποίων θα συγκεντρωθεί στον προβλεπόμενο χώρο του βιβλιοπωλείου στις 6-7μμ και η επόμενη στις 7.15-8.15. Στο ενδιάμεσο τέταρτο της ώρας ο χώρος θα καθαρίζεται και θα απολυμαίνεται. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, όπου θα συζητήσουμε το βιβλίο της Ροζίτας Σπινάσα με τίτλο "Σπόροι για φύτεμα" (εκδ. Κέδρος). Η επόμενη συνάντηση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 29 Ιουνίου όπου θα συζητήσουμε το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο της συντονίστριας της λέσχης μας, Έλενας Μαρούτσου, με τίτλο "Θηριόμορφοι (εκδ. Πόλις).

Η υπολειπόμενη συνάντηση (ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός που είχαμε εξαγγείλει) θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο.

 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε απαντώντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (pr@evripidis.gr) και ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, σε ποια από τις δύο ομάδες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Ευχαριστούμε πολύ, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά