Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Blog - Εκδηλώσεις / Εκδηλώσεις / Παρουσίαση βιβλίου: "Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή"

Παρουσίαση βιβλίου: "Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή"

Παρουσίαση βιβλίου:

Παρουσίαση βιβλίου: "Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή"

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 19:00

Οι συζητήσεις θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω Facebook & ΥουTube

 

Τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίκας Λάμπρου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην Ελλάδα οχτώ στις δέκα επιχειρήσεις είναι οικογενειακές και συνεισφέρουν περίπου τα δύο τρίτα του εγχώριου ΑΕΠ, είναι φανερό ότι η πρόοδος των οικογενειακών επιχειρήσεων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα συνοχής και ευημερίας όχι μόνο από επιχειρηματική και οικονομική σκοπιά, αλλά  πρωτίστως από εθνική. Και ενώ η διαδοχή αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις οικογενειακές επιχειρήσεις παντού στον κόσμο, δε λείπουν οι ευκαιρίες που θα μπορούσαν να βάλουν τις οικογενειακές επιχειρήσεις στην πρώτη θέση ενδιαφέροντος της παγκόσμιας οικονομίας.

Το βιβλίο της Μαρίκας Λάμπρου «Μυστικά επιτυχίας για οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα εποχή» έρχεται να επιβεβαιώσει την τεράστια δύναμη και προοπτική των οικογενειακών επιχειρήσεων, και να δώσει πρακτικές συμβουλές για την εξέλιξή τους σε κόμβους οικονομικής και κοινωνικής προόδου. Πραγματεύεται  με παρρησία και θετικό πνεύμα τόσο τα εγγενή πλεονεκτήματα όσο και τις προφανείς αδυναμίες της πλειοψηφίας των οικογενειακών επιχειρήσεων και εξετάζει σημαντικά ερωτήματα, όπως το αν ενισχύει ή περιορίζει η οικογένεια την επιχειρηματικότητα και το αν δένει ή διαλύει η επιχειρηματικότητα την οικογένεια.

Μη χάσετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση της Μαρίκας Λάμπρου με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Μάκη Προβατά.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση: 
Μέσω YouTube στο κανάλι μας Evripidis bookstore

Τα νέα μας

Τo blog μας

Οι εκδηλώσεις μας

Παιδική εκδήλωση