Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Τα νέα μας / Ο Ευριπίδης ανάμεσα στους νικητές των E-volution awards 2021!

Ο Ευριπίδης ανάμεσα στους νικητές των E-volution awards 2021!

 

Τα e-volution awards 2021 πραγματοποιήθηκαν φέτος για 10η χρονιά και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης ήταν ανάμεσα στους 3 μεγάλους νικητές στην κατηγορία Best in books, music and entertainment.

Με παρουσία 2 περίπου ετών στο ελληνικό eCommerce και με 65 χρόνια ισχυρή φυσική παρουσία, τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης διακρίθηκαν στον θεσμό που επιβραβεύει το Ηλεκτρονικό εμπόριο και Επιχειρείν για την επιτυχημένη συνολική στρατηγική Digital Marketing που οδήγησε τόσο στην ενδυνάμωση της φήμης των βιβλιοπωλείων μας, όσο και στη θεαματική αύξηση των πωλήσεων του μόλις δύο ετών e-shop μας!

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης αξιολογήθηκαν και διακρίθηκαν για τη συνέπεια και την πιστότητα προς τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματός, την άμεση αποστολή των παραγγελιών καθώς και για το after sales care των πελατών.

Τα βραβεία, όπως κάθε χρόνο διοργάνωσαν το Marketing Week, η Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε 51μελής Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίους εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες με μακρά και πετυχημένη παρουσία στον κλάδο.