Εκτεταμένη αναζήτηση

Αρχική / Τα νέα μας / Ο Ευριπίδης στηρίζει τις ευπαθείς οικογένειες των Δήμων Χαλανδρίου και Κηφισιάς

Ο Ευριπίδης στηρίζει τις ευπαθείς οικογένειες των Δήμων Χαλανδρίου και Κηφισιάς

 

Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος με χαρά προσέφεραν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Χαλανδρίου και Κηφισιάς δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1.600€ για την αγορά σχολικών ειδών.

Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των βιβλιοπωλείων Ευριπίδης και έχει σκοπό να συνδράμει συμπολίτες μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές ανάγκες που προκύπτουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι δικαιούχοι επιλέγονται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: ελληνικά και ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία, τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη. Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι των Βιβλιοπωλείων Ευριπίδης ευχόμαστε στους μαθητές και στους γονείς τους να έχουν μια καλή και αδιάλειπτη σχολική χρονιά, γεμάτη παιδικά χαμόγελα και υγεία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια απόκτησης των δωροεπιταγών, επικοινωνήστε με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων στα τηλέφωνα:

Χαλάνδρι: 210-6899911

Κηφισιά: 210-6230919